38ste Groepstentoonstelling van beeldende kunst

PUTTE – Het kasteel aan de Belgisch – Nederlandse grens is voor de 38ste keer Het Huis voor Beeldende Kunst in groot Antwerpen. In dit prachtig gebouw, in een mooie en inspirerende omgeving verblijven gedurende 4 dagen de fantastische kunstwerken van meer dan 50 exposanten.

Het opzet is steeds geweest om ‘plaatselijke’ kunstenaars eens per jaar het plateau van het kasteel Ravenhof aan te bieden. ‘Plaatselijk’ is al lang een relatief begrip als je bedenkt dat ook deelnemers van heinde en verre komen om hun topwerken aan het publiek voor te stellen.
In het kasteel vinden ze telkens een mooie ruimte om met hun kunst en kunde naar buiten te treden en mekaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. De Groepstentoonstelling is een ontmoetingsplaats van de meest uiteenlopende stijlen en vormen en zeker een bezoekje waard. Gratis inkom.

De Groepstentoonstelling gaat door in Kasteel Ravenhof, Oud Broek te Putte-Stabroek op 30 oktober van 11 tot 21 uur; 31 oktober en 1 november 2021 telkens van 11 tot 17 uur.
De Groepstentoonstelling is een organisatie van het gemeentebestuur en cultuurraad Stabroek met steun van IKIM vzw

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *