3 Provinicale indoortitels voor KAPE-jeugd

atletiek
In de Sportschuur in Hoboken werd door het Provinciaal Comté Antwerpen van de Vlaamse Atletiekliga het indoorkampioenschap georganiseerd voor de jeugd. Benjamins, pupillen en miniemen gingen op jacht naar titels en medailles. De jongste atleten van de Kapelse atletiekclub KAPE kwamen met 3 provinciale titels en 2 zilveren medailles naar huis.
Bij de pupillen-meisjes zorgde Caro Vander Avert voor een gouden dubbelslag. Bij het kogelstoten won ze met 9 m 45 de provinciale titel. Ook bij het hoogspringen haalde ze goud én de titel met een sprong over 1 m 33. Merel Leys werd 5de in haar reeks van de 60 m horden.
Daniel Anthonissen zorgde voor de enige kampioenstitel bij de pupillen-jongens. Met de kogel wierp hij 7 m 57, goed voor provinciaal goud. Bij het hoogspringen haalde hij met 1 m 15 een 6de plaats. Joep Jacobs werd 16de met de kogel en 29ste bij het verspringen en Stef Gielen 10de met de kogel. Ben Vander Avert miste net het podium als 4de bij het kogelstoten met een worp van 7 m 20.
Bij de miniemen-jongens vielen er twee zilveren medailles in het mandje van KAPE. Stephane Artois werd immers 2de bij het verspringen met 4 m 32 en 3de in zijn reeks van de 60 m. Ook Alexander Anthonissen zette zich op de tweede podiumtrap bij het kogelstoten met 9 m 80 en werd 10de bij het hoogspringen. Nils Vander Avert zette tot slot een 14de plaats neer bij het kogelstoten. Alle resultaten kan je bekijken op de KAPE-website www.ackape.be.