24 Uur voor de Vrede vraagt aandacht voor de gruwel van oorlog

Op zaterdag 10 en zondag 11 november kan je in Kalmthout niet naast het project 24 Uur voor de Vrede kijken. Dat project vraagt aandacht voor de gruwel van oorlog, honderd jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Dat dat thema de mensen blijft beroeren, blijkt duidelijk uit het enthousiasme van de Kalmthoutse verenigingen, scholen en individuen die hun schouders mee onder dit project wilden zetten. In de loop van de voorbije maanden is het aanbod aan activiteiten enorm gegroeid.
En ook jij kan je steentje nog bijdragen. Enkele weken geleden kregen alle Kalmthoutenaren een folder met een uitknipbare klaproos in de bus. Op de achterzijde kan je een wens voor onze wereld schrijven. Hang de klaproos daarna in een van de vijf wensbomen: bij winkelcentrum De Beek, op het Heidestatieplein, in het parkje aan de Bib, op het pleintje voor de kerk van Achterbroek en in de Roerdomp.
Het aanbod aan activiteiten tijdens de 24 Uur voor de Vrede is zo divers, dat er voor iedereen wel iets interessant tussen zit: lezingen, poëzie, muzikale momenten, optochten, fiets- en wandeltochten… Alle details over de activiteiten vind je in de kalender achteraan deze nieuwsbrief (aangeduid met een klaproos) en op de website www.kalmthout.be/24uurvoordevrede.
Info: cultuur@kalmthout.be, 03 620 22 66

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder