22ste Trekpaardenhappening te Evergem

Zondag 14 juli 2019 is het alweer zover. Een spetterende editie van de Trekpaardenhappening te Evergem. Tal van bezienswaardigheden en attracties staan op het programma. Een dag om te noteren in de agenda.
Traditiegetrouw starten we de dag met een huifkarrentocht, doorheen de landelijke wegen van Belzele en Evergem. Iedereen is welkom om erbij te zijn. Het is mogelijk om zelf met eigen paard en kar, bereden of aangespannen, deel te nemen. Maar het kan ook een fijne uitstap worden door gewoon mee te rijden met de beschikbare paardentrams, huifwagen, koetsen en karren. Op tijd aanwezig zijn hiervoor is de boodschap want om 10u zijn we vertrokken.
Rond 12u komen we terug aan op het feestterrein in de Schoonstraat te Evergem. De traiteur staat dan te popelen om jullie te bedienen met een heerlijk middagmaal. Op de menu staat warme beenham met frietjes en koude groentjes. Het is wel noodzakelijk om hiervoor vooraf in te schrijven. Inschrijven kan bij onderstaande contactpersoon.
Om 14u staat de namiddagshow in de startblokken. Menners, ruitens, paarden en vele anderen staan klaar om jullie te voorzien van een spetterend spektakel.
In de piste zal de hele namiddag verschillende attracties en bezienswaardigheden doorgaan. Stuntteam The gipsy horses zorgen voor de nodige spanning en adrenaline met hun demonstaties trich riding, barrel racing, roping, kids rodeo en nog veel meer.
Dit wordt afgewisseld met de kracht en rustige uitstraling van ons Belgisch Trekpaard. Trekpaarden De Brabander zal ook dit jaar opnieuw hun beste beentje voorzetten met hun piramide, Hongaarse post en dressuurnummers.
Gedurende de ganse dag is er een neerhof opgesteld. Iedereen kan hier schapen, geiten, pony’s, lama’s, eenden, kippen, konijntjes en nog veel meer komen bewonderen. En must om eens een bezoekje te brengen met de kinderen. Voor hen zal er ook een zandbak,springkasteel en nog veel meer te beleven zijn.
Wij hopen dat dit programma jullie al wat warm maakt en dat we jullie talrijk te mogen begroeten op onze jaarlijkse trekpaardenhappening! Mochten er vragen zijn of wensen jullie inlichtingen en in te schrijven, neem gerust contact op met Marnix De Brabander (0479/295 934) of info@trekpaardendebrabander.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *