2000 euro voor Kinderkankerfonds

kinderkankerfonds
Dinsdag 5 november mocht Ivo Van Camp van het Kinderkankerfonds een cheque van 2000 euro in ontvangst nemen in brasserie Picolo te Stabroek. De mooie som werd bijeengebracht door de N-VA  besturen van het kiesdistrict Kapellen. Zij organiseerden op 14 september een Catalaanse avond in de Ruiterhal te Brasschaat tvv. het Kinderkanker fonds.  Deze organisatie werd op touw gezet door Kris Geysen (N-VA voorzitter provincieraad) en Veerle Nuyts (schepen te Stabroek) met de steun van parlementslid Jan Van Esbroeck. Verder konden zij ook rekenen op financiële schenkingen van verschillende parlementairen, provincie- en gemeenteraadsleden.
Kris, Veerle en Bruno zetten zelf de koksmuts op en maakten een heerlijke paella klaar voor de 140 aanwezigen.  Nadien konden de benen gestrekt worden op de muziek van DJ Patrice.
Ivo Van Camp, vrijwilliger bij het Kinderkankerfonds, was dan ook zeer verheugd met de mooie bijdrage en zei dat het geld  besteed zal worden aan speelgoed, computers ed. “Per jaar krijgen ongeveer 200 kinderen kanker, waarvan 70 % geneest. Het  is dan ook van groot belang de kinderen en ook hun ouders te steunen in deze zware periode”, aldus Ivo.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *