Winter op Wielen editie januari afgelast

BRASSCHAAT – Oktober 2021 kon eindelijk het nieuw seizoen van Winter Op Wielen van start gaan: honderden oldtimers en bezoekers waren present elke derde zondag van de maand. De organisatie hanteert alle coronamaatregelen en zo worden bv alle deelnemers gescand voor deze het terrein oprijden.


De decembereditie was heel speciaal in kerstsfeer: ’s ochtend werd het WOW-team heerlijk en lekker voorzien van koffiekoeken geschonken door Pascal Devers. Ook Perron Noord verwelkomde de eerste honderden deelnemers met een lekker geschenk.
De editie van januari 2022 zal jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Gedurende de maand januari zal het vaccinatiecentrum (Lichtvliegwezenlaan) 7/7 open zijn en kan geen parking op de Gunfire gegarandeerd worden, niet voor de oldtimers en voor de bezoekers.
Uitwijken naar de betonbaan naast het vliegveld is ook geen optie want deze moet vrij blijven voor het verkeer komende van de Essensteenweg dat het vaccinatiecentrum moet bereiken.Met enkel Perron Noord als parking lijkt het volgens WOW verstandig om de januari-editie op 16 januari niet te laten doorgaan. Deze beslissing ging zeker niet over 1 nacht ijs.
Mogelijk was er ook een mountainbike-event met honderden fietsers dat eveneens het pad zouden kruisen, al is het niet zeker dat dit evenement zal doorgaan. WOW kiest voor veiligheid, daarom deze beslissing.
Iedereen kijkt al uit naar de edities op zondag 20 februari & 20  maart. Er staat nog meer in de planning: achter de schermen wordt er druk gewerkt aan een rondrit-zoektocht die hopelijk zal doorgaan op 10 april.
Hopelijk evolueren de coronacijfers in de goede richting. Blijf WOW volgen via facebook en zeker via https://winteropwielen.wixsite.com/winteropwielen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder