Philippe Henquet neemt de fakkel van Maaike Van Overloop over.

KAPELLEN Dr. Maaike Van Overloop, gemeenteraadslid CD&V Kapellen, geeft in oktober 2020 om professionele redenen haar mandaat door aan Philippe Henquet.

CD&V Kapellen zet hiermee de verjonging van de afdeling opnieuw in de kijker. 
Voorzitter Marc Dekkers: “Philippe is onze mobiliteitsdeskundige, beroepshalve werkt hij voor bedrijven met een mobiliteitsachtergrond. Zijn ervaringen en visie betekenen zeker een meerwaarde voor onze gemeente.”
Philippe Henquet (39) is gehuwd met Leen Lansloot en vader van Manon en Victor. Zij kwamen als jong gezin in 2017 naar Kapellen wonen.

Voorzitter Marc Dekkers: “We zijn Maaike zeer dankbaar. Ze nam in januari 2019 haar mandaat in de gemeenteraad met veel enthousiasme op. Het engagement van een gemeenteraadslid brengt heel wat werk met zich mee. Het is niet altijd evident om dit te combineren met je beroepsbezigheden. Als een echte leider loodste ze CD&V Kapellen naar een nieuwe weg vooruit.”

Niemand had Corona kunnen voorspellen
In deze Covid-19 gezondheidscrisis is Maaike als huisarts ook de Medisch coördinator Covid voor Antwerpen, Stabroek, Schoten en Wommelgem en staat ze aan het hoofd van de 4 ELZ’s (Eerstelijnszones) in het noorden en centrum van Antwerpen. Dit is uiteraard een functie met een zeer grote verantwoordelijkheid. Maaike volbrengt nu haar volgende grote missie binnen volksgezondheid.

Voorzitter Marc Dekkers: “Ons verbaast het niet dat er in deze crisistijd op iemand met zo’n expertise en talent als Maaike beroep wordt gedaan. Ze zal op deze manier haar maatschappelijk engagement nog voor veel meer mensen waarmaken.Maaike blijft in de toekomst als bestuurslid onze ploeg ondersteunen”.

“Met Philippe als gemeenteraadslid & mobiliteitsdeskundige en met Maaike en haar ervaring in de gezondheidszorg bouwen we samen aan morgen,” aldus een gedreven voorzitter.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder