Openingsfeest in assistentiewoningen Bruggeske in Kapellen

De Officiële inhuldiging van de assistentiewoningen Bruggeske gebeurde in aanwezigheid van Johan De Muynck, CEO Zorgbedrijf (aan micro), Marco Laenens, ondervoorzitter Zorgbedrijf,
Dirk Van Mechelen, burgemeester Kapellen, Anneke Van Alcken, woonassistente assistentiewoningen Bruggeske

KAPELLEN – Op zondag 4 juni opende site Bruggeske in Kapellen feestelijk haar deuren. Op de site Bruggeske in Kapellen heeft Zorgbedrijf Vlaanderen 68 assistentiewoningen gebouwd, waar de bewoners sinds november 2022 hun intrek in konden nemen. 

Zorgbedrijf Vlaanderen is eigenaar van de assistentiewoningen en zorgt voor de dagelijkse ondersteuning van de bewoners. Er wordt ook samengewerkt met de gemeente Kapellen om via het dienstencentrum activiteiten aan te bieden.

Zondag vonden er allerlei activiteiten plaats zoals een workshop macramé, was er een zondagmatinee met optreden van Danny Wuyts en een feestelijke lunch. Daarnaast waren er rondleidingen op de site.

Om 13.30 had de officiële inhuldiging plaats door de bestuurders en directie van Zorgbedrijf Vlaanderen en Dirk Van Mechelen, burgemeester van Kapellen.

Nadien was er een optreden van Jean Bosco Safari, zanger, songwriter en performer met passie.

Ook feest in dienstencentrum Bruggeske 
Het nieuwe dienstencentrum van het Lokaal Bestuur Kapellen, ondertussen een half jaar open op site Bruggeske, zwaaide eveneens de deuren open. Vanaf 10 uur kon je rondleidingen volgen en kennismaken met de activiteiten van het dienstencentrum.

Meer info over Zorgbedrijf Vlaanderen vind je op www.zorgbedrijf.antwerpen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *