Kapellen Zingt trapt samen met Laura Lynn
de zomervakantie op gang tijdens eenKAPELLEN – Op vrijdag 1 juli organiseert DBV Events, met de steun van de Gemeente Kapellen, de vijfde editie van Kapellen Zingt in het prachtige gemeentepark Beaulieu. Dit jubileumjaar wordt gevierd met een spetterende show met verschillende live optredens, ook Laura Lynn komt langs! De kleinsten leven zich uit op een sprinkastelendorp en hebben een eigen KidConcert.

Vorig jaar zongen de Kapellenaren nog onder de geldende coronamaatregelen, dit jaar gaat de organisatie helemaal los. DBV Events, onder leiding van Kapellenaar Wim Versées, blikt vol trots vooruit naar de vijfde editie en verjaardag van dit evenement. “In 2017 waren we een zomerafsluiter en zakten meteen 3 000 mensen af naar het gemeentepark om te komen zingen” weet Versées nog. In 2018 werd het concept uitgebreid met een eerste samenwerking met de Kapelse jeugddienst. Zo werd er een KidConcert georganiseerd met verschillende side-events zoals een springkastelendorp, grime en verschillende randanimatie.
Bezieler Versées spreekt zelfs van meer. “Dit jaar, tijdens de vijfde verjaardag, trappen wij de zomer op gang. De eerste dag van ‘de grote vakantie’ zal onvergetelijk worden. Openen doen we om 14 uur met een heus KidConcert in een omgeving waar kinderen zich veilig en verantwoord naar hartenlust kunnen uitleven.”
Ook de jongeren en gezinnen worden op hun wenken bediend door een liveshow van jongerenbandDe Planken om 16 uur. Zij brengen rock- en popmuziek die iedereen meteen de dansvloer opjaagt.
Het echte verjaardagsfeest start om 19u30 met De Meezingers. Deze liveband bestaat onder meer uit Koen Crucke, Axl Peleman en Stef Poelman. Zij warmen het publiek op voor de apotheose van Kapellen Zingt.
Om de avond helemaal af te maken, geeft Laura Lynn een live optreden tijdens de laatste show van de avond.
De toegang is zoals voorheen gratis. Iedereen die graag wil meezingen op het podium kan zich nog steeds inschrijven via info@kapellenzingt.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder