Casserole Fermer doet Dorpsdag dansen!

Casserole Fermer (Foto Stijn By Me)

HEIDE/KALMTHOUT – De derde zondag van september viert Heide(Kalmthout) traditioneel haar dorpsdag. In de autovrije Heidestatiestraat zorgen de handelaars en verenigingen voor een braderij. En in de schaduw van het station en de kerk staat een grote rommelmarkt, aansluitend op de kermis. Vorig jaar vormde de regen nog een spelbreker, maar deze keer bracht de nazomer weer vele bezoekers op de been.

Rond café De Sandy kon je genieten van live optredens en je dansbenen losgooien. Eerst stond rockcoverband The Frontbrakes op het podium. Zij warmden het publiek op en daarna was het de beurt aan Casserole Fermer. Zij kregen met hun aanstekelijke covers de Dorpsdag helemaal aan het dansen. Na de optredens kon je nog verder uit de bol gaan op de beats van DJ Prego en DJ Mathy. Net als vorig jaar stonden zij speciaal voor deze gelegenheid bij café De Sandy samen achter de draaitafel.

dj Mathy en dj Prego

(Tekst/foto’s: Stijn By Me)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder