Beleef EQuiMio tijdens Opendeurdag op 22 juni

BERENDRECHT – Op zaterdag 22 juni is iedereen van harte welkom op de Opendeurdag van zorgonderneming EQuiMio! Kom knuffelen met de dieren, maak kennis met ons team en ontdek hoe wij zorg bieden.  

Zaterdag 22 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op onze boerderij aan de Monnikenhofstraat in Berendrecht. Tijdens de opendeurdag krijgen bezoekers een inkijkje in onze zorgonderneming. We laten zien welke begeleidingsmogelijkheden wij bieden en welke rol de paarden hierin spelen. Ook zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en geeft internationaal wedstrijdrijder Kimo den Braber een demonstratie Boogschieten te paard.

EQuiMio is voor veel kinderen en (jong)volwassenen een belangrijke plek van ondersteuning, ontspanning en ontwikkeling. Een plek waar mensen kunnen groeien, leren en werken op eigen tempo en niveau. Omgeven door natuur en dieren en met behulp van onze EQuiMio Methodiek helpen wij hen op weg. Ben je benieuwd naar onze begeleiding of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen op onze locatie? Kom dan zeker langs!
 
Na de opening om 10.00 uur is het programma als volgt: 10:15 uur – Demonstratie deelnemers; 10.45 uur – Presentatie JES programma; 11:30 uur – Demonstratie Boogschieten te paard (door Kimo Den Braber, internationaal wedstrijdrijder en al; 13:00 uur Demonstratie deelnemers; 13:20 uur – Workshop Paard als Spiegel; 13:45 uur – Presentatie Neurodivergentie, hoogbegaafdheid.

EQuiMio is een kleinschalige, innovatieve organisatie waar kind/jeugd en volwassenen met een licht verstandelijke beperking, opvoedings- en psychiatrische problematiek zich kunnen ontwikkelen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *