Kerstmarkt in Stabroek.

 

Op zaterdag 14 december organiseerden de dames van sportcafé De Chalet voor de tweede maal een kerstmarkt aan zaal Moorland te Stabroek. Vorig jaar kreeg de organisatie af te rekenen met barslecht weer. Ook dit jaar zaten de weergoden niet echt mee, toch waren er meerdere periodes dat de regen uitbleef maar de wind zorgde ervoor dat de Hulpdienst Brandweer afzag van het plaatsen van vuurkorven. Ook de eigenaar van de paardenmolen zegde op de laatste moment af. De standhouders waren tevreden over de opkomst van het volk. De verenigingen zoals o.a. Chiro Kristal, ACCSnelheid, Toneelkring Vriendenschaar … zorgden voor de nodige gezelligheid op het plein. In de Moorlandzaal bood de bibliotheek de afdankertjes van de bib aan een spotprijsje aan. In de chalet brachten enkele leden van het koor Canteclaer kerstliederen. Om 18 uur deed de kerstman, geflankeerd van een aantal kerstvrouwen zijn ronde. In de chalet maakte hij de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. En dat werden Dean Mooens, Senne De Vlieghere en Lena De Roeck. Zij kregen een waardebon van 20 euro die zij kunnen spenderen in de Fun. Nog een mooi extraatje onder de kerstboom voor de winnaartjes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *