Gezellige kerstmarkt in Villa ter Molen

De kerstvrouw en -man met directrice Else Bouwens en
animatrice/logopediste Jennemie Van Loo

In het Woonzorgcentrum Villa ter Molen in de Dorpsstraat te Stabroek, werd op vrijdag 13 december een gezellige kerstmarkt ingericht. Vanaf 15 uur konden de bezoekers kuieren langs verschillende stands die opgesteld stonden in de gangen van het zorgcentrum. Je vond er een stand van Oxfam Wereldwinkel en Victoria juwelen. Je kon nekkussentjes kopen t.v.v. longfibrose, haakwerk voor Cynopolis, zoetigheden t.v.v. Think Pink, kerstkaartjes voor Kom op tegen Kanker. Er was een animatiestand van Villa ter Molen en met de tombola konden mooie prijzen gewonnen worden.

Daarnaast kwam De Verhalenkat kerstverhalen vertellen. Het kinderkoor van Canteclaer en de mini’s en het instaporkest van de Koninklijke Fanfare Verbroedering zorgden met gekende kerstliederen voor de muzikale omlijsting. In de brasserie kon men genieten van een jenever of een glüwhein en smullen van een lekkere hotdog. En de kerstman! Die had het best naar zijn zin. Na een pauze in de brasserie trok hij terug door de gangen van het zorgcentrum waar hij een bezoekje bracht aan de kinderen, hun ouders en de residenten van het zorgcentrum, die duidelijk genoten van de gezellige drukte in hun thuis.

Villa ter Molen verkocht ook zelfgemaakte confituur t.v.v. De Warmste Week. Vulpia waarvan Villa ter Molen een afdeling is, organiseerde eerder al een loop t.v.v. De Warmste Week. Zij hopen met hun acties een mooie bijdrage te leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *