Beleef Kapellen bedankt medewerkers Halloweenevent

Drie jaar geleden werd Halloween aarzelend op gang getrokken door Beleef Kapellen maar de organisatoren bleven geloven in de aantrekkingskracht van het evenement. Een goede beslissing want met bijna 70 kleuters, en enkele volwassenen, die deelnamen aan de griezelmodeshow, en 680 deelnemers voor de griezeltocht is het evenement dit jaar uitgegroeid tot een vaste waarde. Ook voor de gewone bezoekers was er die dag heel wat te beleven. Het Dorpsplein stond vol met attracties zoals een spooklabyrint, kraampjes van Kapelse verenigingen en foodtrucks. Om dit alles in goede banen te leiden kon Beleef Kapellen rekenen op heel wat vrijwilligers. Om al deze mensen te bedanken hield de Kapelse winkeliersvereniging een drink in de chalet van de ijspiste op het Dorpsplein. Een dertigtal medewerkers konden er genieten van een drankje en een hapje.