Het Groot Dictee te Essen

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in de bib, Stationsstraat 23 te Essen,  om deel te nemen aan ‘De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden’. Een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het Dictee laat je creatief aan de slag gaan met taal. We starten om 20.00 u stipt en dat in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. 
Inschrijven is gratis en kan via 03 667 26 98 of aan de balie. Pen en papier liggen voor je klaar.
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, midden januari. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De bib organiseert dit Dictee met ondersteuning van Muzarto.  
De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *