Feestelijke afsluiter Streek- en biomarkt op zondag 1 december

Sinds maart 2019 is er iedere eerste zondag van de maand een Streek- en biomarkt op het pleintje voor Bib Kalmthout. Na zeven edities kunnen we van een groot succes spreken: wat begon met veertien kraampjes, groeide uit tot meer dan dertig kraampjes. Om de eerste jaargang feestelijk af te sluiten, organiseren we op zondag 1 december 2019 van 10 tot 14 uur een extra editie van de Streek- en biomarkt.
Omdat het nieuwe marktconcept zo’n succes was, beslisten de gemeente Kalmthout en de organisatoren om ook in 2020 vanaf maart tot en met oktober elke eerste zondag van de maand een Streek- en biomarkt te organiseren op het pleintje voor de Bib.

Info: rsakhaest@telenet.be, 0478 26 78 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *