Dokter Heirman wordt schepen Bruno

BRASSCHAAT – Dierenarts Bruno Heirman (62 jaar) wordt schepen te Brasschaat.  Bruno is de nieuwe schepen van Financiën, Personeel en interne organisatie, ICT en communicatie.

Na meer dan 35 jaar activiteit in een kliniek voor kleine huisdieren, werd voor Bruno de ambitie om voor N-VA – Brasschaat een politiek engagement aan te gaan steeds sterker. In 2018 was dan ook “het momentum” daar om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. In januari 2019 legde Bruno de eed af als kersvers gemeenteraadslid. 

De Vlaamse regeringsvorming, met Jan Jambon als nieuwe minister-president, maakte voor Bruno het zitje vrij voor dit schepenambt, nu Philip Cools op maandag 25 november 2019 de eed aflegde als nieuwe waarnemend burgemeester. 

Bruno Heirman neemt het schepenambt op met veel plezier en enthousiasme. Met een langetermijnvisie en de nodige luisterbereidheid wil hij zich verder actief inzetten voor een veilig en welvarend Brasschaat.  Hij wil samen met iedereen van N-VA Brasschaat het ganse team in topvorm houden om blijvend krachtdadig te besturen.