Leerlingen H. Hart Kalmthout zetten zich in voor Warmste Week

 
De leerlingen van het vijfde jaar van het H. Hartinstituut in Kalmthout,  organiseerde in het kader van de Warmste Week 2019 op vrijdag 15 november  allerlei activiteiten om geld in het laatje te brengen voor een zelfgekozen goed doel. Door stemming werd besloten dat Sahaya het goede doel is waarvoor ze geld inzamelden. Sahaya International.eu vzw, kortweg Sahaya.eu, werd opgericht in juli 2009 en is een erkende ontwikkelingsorganisatie, die uitsluitend werkt met vrijwilligers.  In samenwerking met lokale partnerorganisaties in India steunt Sahaya.eu projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid, landbouw, water, milieu en economische ontwikkeling.
De leerlingen deden binnenschoolse en buitenschoolse activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.  Ze verkochten sleutelhangers en pennen.  De leerlingen kwamen zelfs op bepaalde dagen vroeger uit bed om chocomelk, koffie, koekjes … te verkopen aan het station en scholen. Daarnaast organiseerde zij een kindernamiddag en een pasta-avond.  Een fuif staat nog in het verschiet.
Hopelijk kunnen zij een mooi cheque overhandigden aan het goede doel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *