Lokale politie Brasschaat onderschept 2 keer levering van drugs

Zondag 17 november werd een Nederlands voertuig met 3 inzittenden gecontroleerd door de interventieploeg van de lokale politie Brasschaat op de park & ride zone aan de St Jobsesteenweg.  De bestuurder van het voertuig was onder invloed van drank en drugs. Tevens werden XTC pillen , marihuana en een verboden wapen in beslaggenomen. De 3 verdachten werden gearresteerd.

Eerder die week, in de nacht van donderdag op vrijdag, werd ook al een voertuig gecontroleerd dat de aandacht van de interventieploeg trok. Het voertuig reed immers zeer langzaam op de Sint-Jobsesteenweg en stopte in de Durentijdlei. De  inspecteurs controleerden het voertuig en merkten dat de bestuurder onder invloed was van alcohol en drugs.  Op de passagierszetel lagen zakken met 2 kg wit poeder. De bestuurder bekende spontaan dat het ketamine was en dat hij deze ging afleveren. De drugs werden onmiddellijk in beslag genomen en de bestuurder werd gearresteerd. Er werd nog een buurtonderzoek verricht in de omgeving van de Durentijdlei, dit bleef echter zonder resultaat.
Het parket heeft de man voorgeleid en de onderzoeksrechter heeft hem aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *