Overleden Alfi De Crom – Ekeren

In AZ Klina te Brasschaat overleed op 5 november Alfi De Crom. Zij was de weduwe van Ward Van Landeghem en werd geboren te Ekeren op 5 november 1926. Alfi was lid van Samana (Ziekenzorg) en lid van hobbyclub Schoonbroek. Er wordt afscheid van Alfi genomen op zaterdag 23 november, om 11 uur,  in de parochiekerk Sint Laurentius te Ekeren, gelegen aan Schoonbroek 101. Samenkomst met gelegenheid tot groeten en condoleren in de kerk vanaf 10.40 uur. Aansluitend volgt de asverstrooiing op de begraafplaats te Ekeren, gelegen aan de Driehoekstraat. 

Rouwadres: Familie De Crom – Van Landeghem, p.a. Rustpunt Begrafenissen, Schoonbroek 1 te 2180 Ekeren. Online condoleren: www.begrafenissen.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *