Maak Ekeren Mee, vijfde en laatste luik

Na de wijken Sint-Mariaburg, Leugenberg, Centrum en Donk trekt het districtscollege op dinsdag 19 november naar de wijk Rozemaai-Schoonbroek waar in zaal JES, Herman Vosstraat 1A van 20 tot 22 uur de lokale bewoners terecht kunnen om van gedachten te wisselen met de districtsbestuursleden.  Het is geen kwestie van eenrichtingscommunicatie, integendeel, van de bewoners worden ideeën, voorstellen, opmerkingen en concrete inbreng verwacht.  Hiermee kan het districtsbestuur aan de slag om in de loop van de komende jaren in ter spelen op de aangebrachte items.  

Het districtsbestuur zal ook in 2021 en 2023 opnieuw vijf Maak Ekeren Mee-momenten organiseren om de bewoners van de verschillende wijken te laten zien wat er met hun inbreng gedaan werd. (jdh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *