18-24 november: week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

De werknemers van de ophaaldienst IGEAN stappen heel wat kilometers door weer en wind en tillen wekelijks tonnen afval. De recyclageparkwachters houden onze recyclageparken proper en leiden er alles in goede banen.

Daarom viert IGEAN van 18 tot 24 november de week van de afvalophaler en de recyclageparkwachter. Je hoort en ziet Kamagurka de komende dagen zeker eens op de radio of TV met een warme oproep om respect te tonen voor deze sorteerhelden! 
Een week lang roepen we iedereen actief op om aan onze medewerkers te tonen dat je hen waardeert.
Respect zit in de kleine dingen. Doe net als Kamagurka en hang je deze week een leuke boodschap aan je afvalzak of bind een mooie strik rond je container! Maak een tekening of kleur de tekening die je hieronder kan downloaden, in. Hang ‘m achter je raam of geef de tekening af aan de recyclageparkwachter. Want ze verdienen het!

Deel een foto van je tekening of strik op sociale media met de hashtag #houhetnet.

Op https://milieuenveiligheid.igean.be/nieuwsdetail/506/default.aspx?_vs=0_N&id=389 kan je de kleurplaat downloaden

Wil je onze medewerkers het hele jaar door helpen? Bied je afval dan op de juiste manier aan! Lees er alles over op www.igean.be/eenmooigebaar.