Gratis excursie met natuurgids in het LIFE HELVEX Projectgebied

Wil je graag meer weten over de werken die in het gebied uitgevoerd worden in het kader van het grootschalig natuurproject LIFE HELVEX ? Kom dan naar één van onze excursies, onder leiding van een natuurgids. Alle excursies zijn gratis, je bent van harte welkom op zaterdag 16 november. Aanvang: 9.30 uur, einde voorzien rond 12 uur. Startplaats: Parking Noord, Verbindingsstraat te 2920 Kalmthout. 

Met het Europese LIFE project HELVEX slaan het Grenspark en partners aan beide landsgrenzen (Natuurpunt, Agentschap voor Natuur & Bos en Natuurmonumenten) de handen in elkaar om de natuurwaarden te vergroten. Het project loopt bijna ten einde. Onder leiding van een natuurgids wandel je in de omgeving van de Steertse Heide en krijg je meer uitleg over de uitgevoerde werken in dit grootschalig natuurproject. 

Opgelet: Parking Noord is met de fiets bereikbaar vanuit Kalmthout. Als je met de auto komt, moet je rondrijden langs Wildert. Goede stalschoenen of laarzen kunne nuttig zijn. 

Meer info: info@grenspark.be – www.grenspark.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *