11 novemberviering en boekvoorstelling te Kapellen

Het gemeentebestuur organiseert op maandag 11 november naar jaarlijkse traditie enkele plechtigheden naar aanleiding van Wapenstilstand. Dat gebeurt in samenwerking met het Koninklijk Coördinatie Comiteit der Vaderlandsminnende Kringen van Kapellen, de gemeentelijke brandweer en Koninklijke Liberale Fanfare De XXXIV.

De bloemenhulde aan het monument te Putte, Vincent Mercierplein om 8.45 uur. 
Bloemenhulde erepark begraafplaats Kapellen-centrum om 9.15 uur
Bloemnhulde erepark begraafplaats Hoogboom,   Hoogboomsteenweg, achter Sint-Jozefkerk om 09.30 uur
Bloemenhulde monument der gesneuvelden, Christiaan Pallemansstraat om 10.00 uur    

Tijdens de academische zitting in gemeentehuis Beukenhof houdt burgemeester Dirk Van Mechelen om 10.30 uur een toespraak. Naast muzikale en andere intermezzo’s wordt ook het boek Louwke voorgesteld. Dat boek handelt over de geschiedenis van het oorlogsmonument, de Kapelse gesneuvelden van beide wereldoorlogen en allerlei andere aspecten rond Treurende moeder.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *