Win vrijkaarten voor Dubbelconcert  met Amarelo & Paris Texas

Op 15 november brengt KAS een uniek dubbelconcert naar ’t Kerkske te Kapellen: twee bands met elk hun eigen stijl en ‘approach’, en een avant-première van een nieuwe CD.

Amarelo: Voor contrabassist Dirk van Gorp wordt het met Amarelo de derde passage bij KAS. Naast jazz standards brengt Amarelo ook Zuid-Amerikaanse songs, van bossa nova tot latin music – verwacht je zelfs aan Frans chanson – maar met de ambitie een eigen sound te creëren.  Dirk van Gorp deelt het podium met Katrin Serneels ( zang),  fluitist Jan Frederickx en Jannis Sgouros (gitaar).

Paris Texas: Met Paris Texas brengt KAS een absolute avant-premiére naar het ’t Kerkske-podium: twee weken voor de officiële release van het album “When you’re gone” kan het publiek exclusief kennis maken met de nieuwe songs van de band. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die rijkelijke bodem te bieden heeft: van americana over traditionele bluegrass tot countrymuziek, steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie. Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang tilt de band de songs naar een hoger niveau. Op het podium wordt frontman Gerrit  Hüppertz bijgestaan door vier ervaren muzikanten/zangers.

Het dubbelconcert gaat door in ‘t Kerkske, Kapelsestaat 182  Kapellen (ruime parking voorzien) op vrijdag 15 november om  20.20 u  – deuren 19.45 Tickets :14 € euro voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 17 euro aan de kassa

Info: info@kasattenhoven.be –  32 0495 28 10 08

Wij mogen van KAS 2 x 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur een mailtje voor 13 november naar redactie@publipolder.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *