Overleden Jules Ruelens – Leugenberg/Hoevenen

Jules Ruelens, echtgenoot van mevrouw Maria Snelders, overleed in het woonzorgcentrum Villa Ter Molen te Stabroek op 5 november 2019. Hij werd geboren te Willebroek op 3 juni 1931 en was op rust gesteld sleepbootkapitein Havenbedrijf Antwerpen.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 9 november 2019 om 10 uur in de kerk O.-L.-Vrouw Geboorte, Frans Oomsplein te Hoevenen-Stabroek. Aansluitend volgt de bijzetting van de asurne in het urnengraf op de begraafplaats te Hoevenen (Kerkstraat). Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9.40 uur in de kerk.

Rouwadres: Familie Jules Ruelens, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen – www.janketelaars.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *