Herdenking einde WO I te Ekeren

Zoals elk jaar wordt ook nu weer het einde van Wereldoorlog I herdacht in de verschillende wijken van het district.

Op maandag 11 november is er te 9 uur een bloemenhulde aan het monument Lancaster op het kruispunt van Laar en Wielseweg in Donk.  Te 9.15 uur volgt een bloemenhulde aan het Monument der Gesneuvelden aan de kerk van Ekeren-Donk en te 9.30 uur aan het Monument der Gesneuvelden op het Van de Weyngaertplein in Sint-Mariaburg.

Te 9.45 uur is er een bloemenhulde aan het monument ter nagedachtenis van 75 bevrijding van Ekeren (WO II) op het Canadezenplein (Centrum), gevolgd door een eredienst te 10 uur in de Sint-Lambertuskerk voor de gesneuvelden van beide wereldoorlogen.  Na afloop hiervan volgt een bloemenhulde aan der Monument der Gesneuvelden in De Beukelaerlaan  (Centrum). (jdh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *