Bevrijdingsbal met KF Verbroedering Stabroek en de Luna’s

In 2019 en ’20 wordt heel veel aandacht besteed aan de herdenking van de bevrijding van onze streek aan het einde van WOII. Het is 75 jaar geleden dat er een halt kwam aan de oorlogsgruwel en dat mag, net zoals toen, worden gevierd.

De Stabroekse fanfare en de Luna’s zullen u op zondag 17 november een swingende namiddag bezorgen in de sfeer van de jaren 40. Er mag gedanst worden en in gepaste kledij, geen verplichting, zou dat nog feestelijker zijn.

Zondag 17 november 2019 – zaal Moorland Stabroek – Deuren : 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Inkom : 5  euro. 

Wel snel reserveren want er zijn maar 120 plaatsen!

Organisatie: Herdenkingscomité bevrijding WOII – Info : cultuurdienst Stabroek, 03 210 11 72 reservaties@stabroek.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *