Winkel in uw buurt en win!

 

Doe uw boodschappen in Berendrecht en Zandvliet en maak kans op mooie prijzen!

Vanaf maandag 28 oktober tot en met zondag 8 december wordt u beloond als u lokaal winkelt! Deelnemende handelaars herkent u aan de affiche in hun zaak. Koopt u iets bij hen, dan ontvangt u een stempel op een stempelkaart. Deze kaart kan bij alle deelnemende zaken gebruikt worden.

Is uw kaart vol? Vul uw gegevens dan in en steek ze in één van de verzameldozen. Deze vindt u terug bij de deelnemende winkels, in het districtshuis, de bib en het Vrijetijdscentrum. U kan uw kaart(en) inleveren tot en met zondag 8 december. 

Uit de ingezamelde kaarten worden dan verschillende winnaars getrokken voor verschillende prijzen, met als kers op de taart: een fiets!

De winnaars zullen uitgenodigd worden voor de prijsuitreiking.