Gezocht : Ekerse sportfiguur van het jaar

Het district wil ook nu weer een Ekerse sportfiguur lauweren en organiseert daarom op vrijdag 6 maart 2020 een viering bij gastclub Doelmaatschappij Drij Akers in Bist 41D.  Naast atleten of ploegen die in 2019 een provinciale, Vlaamse, Belgische, Europese of wereldtitel hebben behaald, wordt ook de Ekerse sportfiguur van het jaar gevierd.
Vandaar dus een oproep aan bewoners en sportliefhebbers om de kandidatuur van lokale toppers in te dienen via het webformulier op de sportpagina’s van www.ekeren.be. Op 6 maart worden alle kampioenen gehuldigd en wordt de trofee voor Ekerse sportfiguur van 2019 uitgereikt.  Let wel, de kandidaturen moeten vóór 30 november ingediend worden.  Voor meer info kan iedereen terecht op 03/3344880 of sportantenne.ekeren@antwerpen.be.  (jdh)