Farm café voor Warmste week

Voor de tweede keer organiseren Maarten Van de Vijver en Angelique Van Laere een  ‘farm café’  voor de Warmste Week,  in de Briefstaat 83 te Melsele en dit op zaterdag 9 november van 15 tot 23 uur en op zondag 10 november van 11 tot 19 uur. 

Ze zetten hun deuren open voor iedereen die de vzw ‘Boeren op een kruispunt’  wil steunen of voor wie gewoon iets wil komen drinken of eten in hun gezellig pop-up cafeetje.  Ook kan je er tal van producten kopen rechtstreeks van bij de boer en is er kinderanimatie voorzien. 

De vorige editie heeft 1600 euro opgebracht, wat voor een eerste keer niet slecht is.  We streven dit jaar om minstens 2000 euro bijeen te verzamelen. 

Iedereen van harte welkom bij Angelique en Maarten (B&B Euverbraeke)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *