Verkoop boeken cd’s en cd-rom’s in kasteel Ravenhof te Putte

De Stabroekse bibliotheek houdt haar jaarlijkse grote herfstschoonmaak op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 telkens van 10.00 uur tot 17.00 uur in kasteel Ravenhof te Putte. 

Wegens de omvang van de zichzelf steeds hernieuwende collectie moet er regelmatig plaats worden gemaakt in de rekken. Hetgeen wordt afgevoerd bevat heel wat interessante koopjes. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.

Een interessante gelegenheid om je boeken- en cd-rek aan te vullen. Prima te combineren met een mooie herfstwandeling in het kasteeldomein en af te sluiten in het cafetaria van het kasteel waar de cultuurraad je graag bedient.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *