Overleden Frans Talboom – Stabroek

Frans Talboom, weduwnaar van Maria Mylemans en levensgezel van Simonne Dobbelaere overleed in het woonzorgcentrum Villa ter Molen te Stabroek op 12 oktober 2019. Hij werd geboren te Antwerpen op 24 november 1928 en was adjudant-Chef op rust en vereerd met verschillende militaire eretekens. De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 19 oktober om 14 uur in de parochiekerk St. Catharina te Stabroek. Aansluitend volgt de bijzetting van de asurn in het columbarium op de begraafplaats Vossenveld. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren vanaf 13.40 uur.
Rouwadres: Familie Frans Talboom, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen – www.janketelaars.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *