Bite to fight!

Kom op zaterdag 12 oktober naar de wereldwinkel in de Dorpsstraat te Stabroek en wissel een chocoladewikkel van gelijk welk merk in voor een pak  ‘Bite tot Fight’ chocolade van 200 gr. 
Oxfam Fair Trade zet met hun ‘Bite to Fight’-project een nieuwe standaard in de strijd voor eerlijke chocolade. De fairtradepionier betaalt als eerste de prijs die volgens recent onderzoek nodig is om West-Afrikaanse cacaoboeren aan een leefbaar inkomen te helpen. ”We betalen per ton cacao $1068 extra, bovenop de fairtrademinimumprijs en fairtradepremie. Wij leggen de lat hoger, maar pas als iedere speler bereid is om boeren een eerlijke prijs te betalen, kunnen we de chocoladesector duurzaam maken”, klinkt het.
De winkel zal die dag doorlopend open zijn van 10h tot 17 h.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *