Asfaltvernieuwing t.h.v. complex Ekeren vanaf vrijdagavond 18 oktober

In het weekend van 18 tot 21 oktober werken we ter hoogte van het complex Ekeren. We vernieuwen hier het wegdek van de Noorderlaan richting de stad. We starten net voorbij de oprit naar de A12 en werken tot aan het reeds vernieuwde stuk aan de Ekersesteenweg. Ook de laatste 200 meter van de afrit van de A12 richting stad wordt mee vernieuwd.
 
Deze werken worden uitgevoerd in één weekend en zullen slechts kortstondig hinder veroorzaken. We starten op vrijdagavond om 22u met het wegfrezen van de bestaande wegverharding. Op zaterdag plaatsen we de nieuwe asfaltlagen en op zondag de wegmarkeringen. Ten laatste maandagochtend om 5u wordt de weg terug opengesteld voor het verkeer.
 
Het verkeer op de Noorderlaan richting de stad wordt tijdens het hele weekend via de Malagastraat en Vosseschijnstraat omgeleid. De afrit van de A12 naar de Noorderlaan richting Antwerpen is afgesloten. Verkeer leiden we af via de afrit naar de haven en kan vervolgens via een keerlus richting Antwerpen draaien om vervolgens mee de omleiding te volgen via Malagastraat en Vosseschijnstraat. De oprit van de Noorderlaan naar de A12 blijft wel steeds bereikbaar.
 
Voor fietsers en voetgangers is er geen hinder, zij kunnen het hele weekend via de Noorderlaan langs de werken passeren.

Bij slecht weer schuiven de weekendwerken aan het complex Ekeren door naar het volgende weekend, van vrijdagavond 25 tot zondagavond 27 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *