Spraakwater: Hanne Luyten over opvoeden

 

 
Hanne Luyten heeft drie kinderen en schreef haar debuutboek over de flaters van het ouderschap. Hanne Luyten is een 34-jarige debuterende schrijfster uit Lier. Ze neemt het moederschap zoals het komt en gaat daarbij meer dan eens roemloos ten onder.

Het ouderschap blijkt een geweldig ingewikkeld vraagstuk te zijn, met maar één gegeven: iedereen doet maar wat. Al blijken sommige ouders daar al beter in te zijn dan andere.

In haar debuutboek ‘#nietaankindengezinverklappen’ beschrijft Hanne haar flaters: herkenbare situaties voor veel moeders en vaders. Hanne doet in deze lezing de meest waanzinnige dingen uit haar boek nog een keer uit de doeken, want praten is niet alleen geweldige therapie, het is ook supergezellig.

Spraakwater: Hanne Luyten, donderdag 12 september om 20.30 uur in de Bib Viswater
Tongerlostraat 2, Berendrecht – 03 298 27 30 – https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Inkom: 6/8 euro. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *