Wandeling ‘De eerste natuurbeschermers en schilders in Kalmthout’

De mooie natuur maar ook de gebouwen in Kalmthout zijn de moeite om eens van naderbij te bekijken. Op zondag 15 september 2019 kan je aansluiten bij een begeleide wandeling die focust op de eerste natuurbeschermers en schilders in Kalmthout. Die wandeling start om 14 uur en duurt tot 17 uur. 

Je wandelt met een gids van station Kalmthout naar station Heide. Daarbij passeer je verschillende hotels en villa’s uit de belle époque. Tussendoor kan je uiteraard genieten van de mooie natuur. Pauzeren doe je bij de Bosbar. De wandeling wordt afgesloten met een bezoek aan de Withoefse Heide. In totaal leg je die dag zo’n 5 km af. 

Na de rondleiding kan je nog even de sfeer opsnuiven op de gezellige braderij van Heide. Met de trein kan je daarna opnieuw naar station Kalmthout sporen. Deelnemen kost 5 euro, excl. treinticket. Inschrijven doe je via de toeristische dienst. 

INFO: www.visitkalmthout.betoerisme@kalmthout.be 03 666 61 01