Feestmiddag met Laura Lynn en Matthias Lens in Zandvliet

Op vrijdag 13 september brengt schlagerkoningin Laura Lynn brengt haar grootste hits in Zandvliet tijdens de feestnamiddag van vrijetijdscentrum De Schelde. Zanger-accordeonist Matthias Lens verzorgt het voorprogramma.

Zangeres Laura Lynn, bekend van heel wat schlagerhits zoals ‘Je hebt me duizend maal belogen’ en ‘Arrivederci Hans’, komt op vrijdag 13 september naar Zandvliet. Ze zorgt voor ambiance en laat de hele zaal meezingen en dansen. Matthias Lens tovert uit zijn accordeon een mix van polonaises en zingt klassiekers. Beide artiesten worden begeleid door een liveband.

Tickets kosten 15 euro en zijn te koop in vrijetijdscentrum De Schelde en online. Alle aanwezigen krijgen 2 drankjes en een gebakje tijdens de pauze.

Het optreden gaat door op vrijdag 13 september om 14 uur in de Evenementenhal, Armenstraatje, Zandvliet – Tickets:15 euro (enkel voorverkoop) inclusief 2 drankjes en een gebakje –   tickets via vrijetijdscentrum De Schelde, tel. 03 298 27 30, www.vrijetijdscentrumdeschelde.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *