Win vrijkaarten voor Droompop met Cozin in ’t Kerkse van Kapellen

Na een weldoende vakantie staat het KAS-team weer volop paraat om het publiek te verrassen met een mooi muzikaal programma. 

Met COZIN wordt melodieus en muzikaal afgetrapt – een concert voor fijnproevers, met als smaakmaker de single “Galileo” die her en der op de radio te beluisteren valt.

De meisjes van COZIN creëren met hun meerstemmige zang een universum van dromerige indie-folkpop. 

Wat maakt het speciaal? De combinatie van melancholische instrumentalen van de viool (Anne van Steenwinkel) die naadloos versmelten met de pianosolo’s (Dorien Staljanssens, die ook de nummers schrijft)  en de diepte van de contrabas van Muriel Boulanger.

Het gaat COZIN voor de wind. De single “They Don’t Die” van “Galileo” kwam uit in de lente van dit jaar en kreeg meteen aandacht op Radio 2. 

COZIN speelde op verschillende podia, gaande van festivals en concertzalen tot intieme huiskamers en speelde recent ook het voorprogramma van bands als Dez Mona en The Antler King. Het trio werkt aan een nieuw album – allicht kan het KAS-publiek hiervan een voorsmaakje proeven.

COZIN concert in ‘t Kerkske, Kapelsestraat 182 te Kapellen (ruime parking voorzien)

Vrijdag 6 september: aanvang:  20.20 u  – deuren 19.45 u

Tikects: tickets 14 € voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 17 € aan de kassa. Info: info@kasattenhoven.be –  + 32 0495 28 10 08 – + 32 03 568 79 27

foto: (c)nMichiel Devijver

Wij mogen van Kas  x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 2 september naar redactie@publipolder.be