Lazy Sunday bij KWB Putte

 

Zoals gewoonlijk is KWB Putte met haar zomerterras gestart met op zaterdag 13 juli een heerlijke barbecue. Met 68 personen en de nodige helpers is alles weer picobello verlopen. Er werd gestart met een aperitiefhapje, waarna de mensen konden aanschuiven voor het vlees dat door hen gekozen werd, zo was er saté, barbecueworst, gemarineerde kip en gemarineerde steak. En of het smaakte, tot het laatste stukje vlees was op. KWB Putte Ertbrand doet dit nu reeds 10 jaar en alle jaren zeer succesvol. Buiten de barbecue hadden ze ook het visroken op zaterdag 3 augustus waar elke deelnemer een gerookte makreel kreeg een halve gerookte forel en een stuk gerookte zalmforel, aangevuld met de nodige groentjes en brood.

Nu zondag 11 augustus gaat onze Lazy Sunday door, iedereen welkom voor een
wafeltje of een ijsje of gewoon gezellig een pintje. Waar? In het gildehuis Partizanenstraat 1 te Putte Kapellen. Bij mooi weer buiten op de koer, bij minder goed weer in de zaal.