Frontale botsing tussen speed pedelec en motor

EKEREN – Dinsdagavond 6 augustus is een man (52) op een speed pedelec zwaar gewond geraakt bij een botsing met een motor (type Vespa). De bestuurder (28) van de Vespa en zijn passagier (27) raakten lichtgewond. Volgens getuigen kwam de man met zijn speed pedelec de Steenstraat uitgereden en stak hij schuin de Ekersesteenweg over om het fietspad te bereiken richting Antwerpen. Vermoedelijk sloeg hij er door de verhoogde berm niet meteen in om het fietspad op te rijden en reed hij zo kort tegen de richting op de Ekersesteenweg. De motorrijder die richting Ekeren reed kon een aanrijding niet meer vermijden en is frontaal op de fietser gebotst, waarbij beide partijen ten val kwamen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de fietser werd met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De motorrijder en zijn passagier liepen lichte verwondingen op en waren zwaar onder de indruk van de feiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *