Cirque@Taque opnieuw paraat met gevuld podium en uitgebreide animatie

Vorig jaar blies Cirque@Taque 20 kaarsjes uit. Ook dit jaar vult het gratis evenement op zaterdag 10 augustus de weide van Hof De Bist, Veltwijcklaan 252 te Ekeren met een groot aanbod aan gratis randanimatie, een spectaculair podium en een knappe line-up.
Tussen 12 en 20 uur is Hof De Bist een waar kinderparadijs met een zweefmolen, schminkers, een tubing glijbaan en deathride, springkastelen, een barbier, een ballonnenman, circusshows en een photobooth. Met zo’n 12 eet- en drankkramen op de festivalweide krijgen honger en dorst geen kans.
Op het hoofdpodium staan o.a. Ertebrekers en Glints, het dj-podium verwelkomt o.a. Black Mamba en Eagl. Het volledige programma is te vinden op www.cirqueat.be.

De organisatie van Cirque@Taque bestaat uit een groep van ongeveer 15 jonge vrijwilligers. Tijdens de opbouw en tijdens de afbraak van het festival kunnen zij rekenen op de hulp van vrijwilligers en op Cirque@Taque zelf werken nog eens zo’n 220-tal personen vrijwillig mee. 252 cc verzorgt een deel van de randanimatie.