Storing digitale dienstverlening gemeente/OCMW

Stabroek – Tussen 6 en 9 augustus migreren de gemeente en het OCMW Stabroek naar één gezamenlijke server. Praktisch zal dit onze dienstverlening enkele dagen verstoren.
Vooral onze software pakketten voor de dienst burgerzaken (bevolking en burgerlijke stand), urbanisatie en sociale dienstverlening zullen niet werken. We trachten de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Inwoners worden geadviseerd attesten en andere documenten te regelen voor de storingsperiode.
De storing heeft volgende omvang:
-Voor het gemeentehuis en administratief centrum: De digitale dienstverlening is onderbroken van dinsdag 6 augustus vanaf 12u tot en met woensdag 7 augustus.
Ook het online loket bevolkingsattesten op de website zal niet functioneren! De dienstverlening verloopt terug normaal vanaf donderdag 8 augustus 9u00.
Niet computer gerelateerde dienstverlening blijft mogelijk. Reeds aangevraagde documenten voor deze periode kunnen afgehaald worden tijdens de openingsuren.
Voor het sociaal huis: De digitale dienstverlening is onderbroken van donderdag 8 augustus vanaf 12u tot en met vrijdag 9 augustus.
-De dienstverlening kan terug uitgevoerd worden vanaf maandag 12 augustus 9u.
Afspraken, gewone consultaties, opladen budgetmeter, .., blijven mogelijk.