Cinema op de heide: vier avonden genieten van een film bij zonsondergang

 
Een groot scherm, een sfeervolle film, een zomers drankje en een prachtige locatie: dat is Cinema op de heide. Neem je meest comfortabele strandstoel mee en kom genieten van een film onder de Kalmthoutse sterrenhemel op het terrein van Scouts en Gidsen Heuvel op het einde van de Korte Heuvelstraat. Inkom is gratis.

De films starten tussen schemering en zonsondergang, dus wees paraat vanaf 21 uur. De deuren openen vanaf 20 uur, zodat je alvast in de stemming kan komen met een zomers drankje of een portie popcorn! Er zijn stoelen, maar voor je eigen comfort neem je best een kampeer- of strandstoel mee. Vergeet ook zeker geen dekentje, want het kan soms fris worden ‘s nachts in de Kalmthoutse Heide. Het aantal parkeerplaatsen in de buurt is beperkt, daarom raden we aan om zo veel mogelijk met de fiets of te voet te komen. De buurt zal je dankbaar zijn! 

Cinema op de Heide is een initiatief van Clair Obscur, samen met het VIO Project van jeugdhuis Govio en Scouts en Gidsen Heuvel en is mogelijk dankzij de steun van de Gemeente Kalmthout.

Vrijdag 2 augustus 

The Kings Of Summer (2013)

Zaterdag 3 augustus 

Hable Con Ella (2002)

Vrijdag 9 augustus 

Green Book (2018)

Zaterdag 10 augustus 
Black Cat, White Cat (1998) 

Om in schoonheid te eindigen bereidt PIP vóór deze laatste film een feestmaal voor in heuse Balkan stijl. Inschrijven verplicht!

Info: www.facebook.com/cinemaopdeheide 
www.cinema-op-de-heide.be