Polderse streekbieren, barbecue en muziek uit de lage landen op petanquenamiddag

Ambiance aan de buurtbar tijdens zomerse petanque

Op woensdag 10 juli vindt aan de bibliotheek Viswater de eerste editie van de reeks Petanquemiddagen plaats. Het gratis evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door de plaatselijke vereniging De Keyser. Petanque is het bindmiddel om de mensen bij elkaar te brengen.
In het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt op 10 juli gezorgd voor een plaatselijke toets – in samenwerking met de polderse brouwer CyDraLe wordt er, naast zomerse drankjes ook “Blote Nek” en “Zandvliet PA” geschonken.
Tegelijk wordt er muzikaal aandacht besteed aan Nederlandstalige muziek – muziek uit de Lage Landen als achtergrond voor een spelletje petanque of een gezellige babbel aan de buurtbar.
De petanquemiddag start om 14:00 u – bij goed weer is er barbecue voorzien: breng je vlees en picknick mee – drankjes zijn te koop aan democratische prijzen. Einde voorzien om 20.00 u zodat ook de werkende inwoners kunnen komen meegenieten.
Het evenement geniet de steun van het district en van Vlaanderen Feest.