Malafide verkoopspraktijken te Stabroek

Reeds enkele weken prijst een firma zichzelf via de telefoon aan om in onze opdracht een waterstaal te nemen van het kraantjeswater. De gemeente Stabroek of Pidpa heeft geen opdracht of samenwerking met deze firma.

De firma probeert via deze verkoopstruc een waterbehandelingstoestel te verkopen. Inwoners die dergelijk vraag voorgeschoteld krijgen mogen altijd informeren of bevestiging vragen bij Pidpa tel 0800 90 300 of bij de gemeentelijke informatiedienst 03 210 11 60.

Online klacht neerleggen tegen agressieve of misleidende marktpraktijken kan bij de Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie. Bent u slachtoffer van twijfelachtige praktijken van een persoon (en niet van een betrouwbare onderneming), die bijvoorbeeld geld eist of met een list andere info heeft ontfutseld stap dan naar het lokale politiekantoor.