Omleiding busverkeer tijdens Vlaanderen Feest!

De Vlaamse feestdag wordt in district Berendrecht-Zandvliet-Lillo gevierd op vrijdag 5 juli op de Solftplaats in Berendrecht. Het verkeer wordt tijdens dit evenement omgeleid. Bussen van De Lijn volgen vanaf 18 uur tot einde dienst volgende omleiding:
-Richting Zandvliet: normale reisweg tot Monnikenhofstraat – links Kruisbos – rechts Dominicanenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Cecilianenstraat – links Antwerpsebaan – rechts Schouwvegerstraat – rechtdoor Sint-Jan Baptiststraat – rechts Zoutestraat  en verder de normale reisweg.
-Richting Antwerpen: normale reisweg tot Dorpstraat – rechtdoor Dorpstraat – links Schouwvegerstraat – links Antwerpsebaan – rechts Cecilianenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Dominicanenstraat – links Kruisbos – rechts Monnikenhofstraat en verder de normale reisweg.

De haltes Kleine Bredestraat, Solftplaats, Prelaatstraat en Steenweg Zandvliet worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien ter hoogte van volgende kruispunten: Kruisbos/Monnikenhofstraat – Cecilianenstraat/Antwerpsebaan – Dorpstraat/Schouwvegerstraat – Zoutestraat/Solferinostraat