Vandalisme aan Schelde – Rijnkanaal

 

De vernielingen zijn sowieso aangericht op vrijdagavond 21 juni, nadat de werklui stopten met hun activiteiten aan de dijk. Het raam van de container werd verbrijzeld en met een hamer die men daar had gevonden werden de houten omhulsels rond de gasflessen aan flarden geslagen.
Verder lagen er her en der lege, aan stukken gegooide bierflesjes op de weg. Die kerels hebben die avond waarschijnlijk veel lol gehad. De vakantie komt eraan en dan kan je daar aan het kanaal nog vaker van die dingen meemaken.
Tegenwoordig is het niet alleen de drank welke jongeren ertoe aanzet om zo’n wandaden te plegen maar ook het roken van joints. Ze nemen hun drank mee in de auto om zich een bepaalde te bezatten.
En… wat wij ouderen niet begrijpen is dat veel van die piepjonge snaken dan nog met een Mercedes sport, zware BMW of 4×4 rijden. Waar halen ze die poen?
Politie: er is weer meer werk aan de winkel de volgende weken.

Fransooi

Een reactie

  • Wat kan je anders verwachten alles gaat hier maar weg of zijn niet altijd open .
    BV : Politie kantoor – District huis waar moet je dan zijn in de polder .
    Ik vind de dat BEZALI er groot op achteruit gaat , Banken – post kantoor – Café – kleine zelfstandige- Kermis en andere handelaren . En dan nog maar te zwijgen wat er allemaal in de wijken gebeurt ze duwen ze maar vol met …
    Het karakter van deze POLDER DORPEN ZIJN HELEMAAL WEG .