Kermis en Braderie te Ossendrecht

Ossendrecht, bekend om zijn Bourgondische gezelligheid is springlevend. Het kleine dorpje verscholen achter de bossen en grenzend aan de polders is stevig aan de weg aan het timmeren. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de uitbreiding van Hotel De Jonckheere en de renovatie van Hotel Dekkers, waardoor dit kleine dorpje over twee mooie Hotels beschikt waar het goed toeven is. Daarnaast beschikt het dorp over een compleet nieuwe supermarkt Coop en zijn er twee nieuwe woonwijken in ontwikkeling. Kortom er gebeurd veel in Ossendrecht. Zo ook in het weekend van 21 t/m 25 juni. Een boordevol programma van vrijdag tot en met dinsdag.

Vrijdag 21 juni is de opening van de kermis gevolgd door de kermisloop. Op zaterdag 22 juni is de kermis natuurlijk voor de jeugd een gezellige bezigheid, maar als het weer ons meezit kunnen de ouders lekker genieten bij de plaatselijke horeca, die zullen zorgen vooe vertier en muziek in hun cafe. Het beloofd weer een ouderwetse stapavond te worden, zoals in de hoogtij dagen van De Boog, de Ketel en het Hangijzer.

Op zondag 23 juni is er samen met de kermis de grote braderie, die dit jaar weer veel te bieden heeft. De vele kramen vanaf De Markt t/m de Molenstraat zorgt ervoor dat de braderie in Ossendrecht bij de langste van de regio behoren.

Bij mooi weer een uitstekend idee om via de mooie fietsroutes in de omgeving de Ossendrechtse braderie tijdens uw fietstocht te bezoeken.

Op maandag 24 en dinsdag 25 juni is de kermis gewoon lekker geopend en kunnen opa’s en oma’s, en de ouders lekker met de kinderen naar de kermis.

Ossendrecht bruist op vele gebieden als nooit te voren en is er klaar voor, een heel weekend feest. U komt toch ook!