Kruidig festival in Ekeren

 
Tijdens het weekend van vrijdag 14 juni tot zondag 16 juni wordt het Park Hof De Bist omgetoverd tot een heuse festivalweide. Het Bus-Kruidfestival staat garant voor drie topdagen vol met muziek, animatie en lekker eten. Goede planners en snelle beslissers kunnen hun slag slaan tijdens de ticketdagen van het Lokaal Cultuurbeleid Ekeren.
 
Van vrijdag tot zondag is er voor de muziekliefhebber een divers podiumaanbod. Interesse in beeldende kunst ? Verplaats je dan van de weide naar het kasteel en maak kennis met een expo van Takako Hamano over café Den Boterham of bewonder de gordijnen op de benedenverdieping met werk van Dennis Tyfus en Nico Dockx.
 
Doorlopend staat het nieuwe seizoen in de kijker en kan je aan soldenprijzen tickets kopen voor al de voorstellingen. Je kan hiervoor persoonlijke advies ontvangen van de medewerkers. Hou je van een spel en heb je nood aan competitie ? Bezoek dan de escape room. Deelnemers maken kans op gratis tickets.
 
Op vrijdagavond tussen 18u en 20u nodigen we de buren van het 252 cc uit. Ze krijgen een rondleiding en als eerste een inkijk in het programma.
 
Zin in een familiedag? Op zondag leggen we vooral de kinderen extra in de watten met Zannemie en de Bende en  een voorstelling van Knibbel Knabbel Knuis van Kip Van Troje.
 
Het volledige programma is terug te vinden op www.252cc.be.
 
Park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren – vrijdag 14 juni vanaf 16u; zaterdag 15 juni vanaf 12u; zondag 16 juni vanaf 12u